vineri, 26 februarie 2010

Brosa, colectia Antique


Brosa sau mai bine zis un ac decorativ, tocmai bun pentru a fixa o esarfa, un sal sau poate fi prins pe o bluza, gentuta sau chiar pe jeans.

Acul metalic (cupru antichizat) este decorat cu margele de sticla si lantisor de cupru.

Pret: 30 ron

Cercei, colectia Antique, cod CA002

 
Eleganti si delicati, acesti cercei sunt realizati din elemente metalice din cupru si margele din lemn vopsit. I-am daruit Verei, de martisor.

Mai doreste cineva?

Pret: 20 ron

sâmbătă, 20 februarie 2010

Cercei, colectia Romantic, cod CR001

Cercelusi jucausi din accesorii metalice cu aspect de cupru si margelute de sticla.
Lungime totala (inclusiv tortita): 6.3 cm
Pret: 20 ron

Vanduti. Ii pot reface, la comanda.

Cercei, colectia Simply Black, cod CSB001

 
Realizati din bile negre lucioase si lacrimi de sticla, tot negre, agatate pe sarma modelata manual. Tortitele sunt si ele confectionate manual si impodobite cu 3 margelute de nisip Mi-au placut mult acesti cercei, dar si colegei mele Alina careia i-am daruit. I se potrivesc manusa, avand o eleganta office usor non-conformista. Pot realiza o noua pereche, la comanda.

Pret: 20 Ron

Colier, colectia Antique, cod LA001


Colier simplu si de efect, ce atrage atentia prin "pietrele" de sticla turcoaz cu aspect nefinisat, puse in evidenta de alaturarea margelutelor de nisip aurii. Imi place asa de tare, ca nu pot sa ma despart de el, dar pot face altul, la comanda.

Lungime: 44 cm

Pret: 40 ron

Cercei, colectia Antique, cod CA001


Combinatia de cupru antichizat si sticla roz confera un aspect interesant, elegant si indraznet.
Lungime totala (inclusiv tortita): 7 cm
Pret: 20 ron

Cercei, colectia City Glam, Cod CCG001



Cercei cu un aer vesel, tineresc, realizati din accesorii argintii si margelute colorate. Exista mai multe versiuni de culoare.

Pret: 15 ron

Vanduti.

Cercei, colectia FunkyPunkyTrunky, cod CFPT001



Cercei inspirati de fiica mea, Larisa. Vin foarte frumos in ureche, dau un aer nonconformist, dar totodata sic si feminin. Sunt realizati din accesorii de cupru, margelute roz-fondant metalizat, echilibrate de margelute din sticla mov, mata.

Pret: 15 ron

Bratara, colectia Romantic, cod BR01



Bratara cu un aer feminin, delicat si romantic. Realizata din margelute de sticla mata mov-intunecat, margele argintii si margelute alb-sidefat, insirate pe sarma argintie. Bratara este semirigida si nu are nevoie de incuietoare.
Pret: 35 ron

Vanduta